Mária Út Közhasznú Egyesület őszi kitelepüléseiről

cikk, szerző: reka

termékek


 

II. Kulturális Piac - Tatabánya:
II. Kulturális Piac nevű rendezvényen Tatabányán a borús idő, nem tántorította el az érdeklődőket a Mária Út Közhasznú Egyesület sátrának megtekintésétől. A Vértes Agorája a Nemzeti Művelődési Intézet Komárom-Esztergom Megyei Irodájával együttműködve második alkalommal rendezi meg a Kulturális piacot 2015. szeptember 18-19-én. Az érdeklődők önkéntes kollégánktól részletes információt kaptak a fejlődő zarándokútról és a meghirdetett programokról, miközben megkóstolhatták a Mária Út süteményét is.

               2. kult. piac Tataánya Mária Út sütemény

Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás - Budapest:
Az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár Magyarország legnagyobb, legrégebbi és nagy tradíciókkal bíró agrárgazdasági rendezvénye, amely több mint 100 éves múltra tekint vissza. Az OMÉK 2015-ben 77. alkalommal került megrendezésre Budapesten, a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban, 2015. szeptember 23–27. között. Egyesületünk a vasárnapi napon kapott lehetőséget a Herman Ottó Intézettől a bemutatkozásra. Az érdeklődők zarándoklatainkról, egyesületi életünkről és terveinkről kaphattak információt. A bátrabbak memória játék során juthattak hozzá Mária Út térképekhez.

omek 2015/2

Nagymarosi Ifjúsági Találkozó - Nagymaros:
A Nagymarosi Ifjúsági Találkozó a magyar katolikus fiatalok legnagyobb múltra visszatekintő - 1973 óta létező -, évente kétszer megrendezett országos lelkinapja. 2015. október 3-án önkénteseinkkel is találkozhattak a fiatalok. Fiataloknak szóló zarándoklataink és programjaink vonzották az ifjúságot.
 

Pálos 70 - Márianosztra:
A márianosztrai Magyarok Nagyasszonya Bazilika főbúcsújához illeszkedve 2015. október 4.-én érkeztek meg a zarándokok és túrázok a márianosztrai kegytemplomhoz. Információk mellett a zarándokok beszerezhették a Zarándokútlevet és az úthoz elengedhetetlen Térképes Tájékoztató Füzeteket. 

P70 2015=1 P70 2015/2