Fotópályázat

cikk, szerző: reka

máriaút_logó

Pályázat célja, témaköre:
Célja, hogy az amatőr fotósok megmutassák alkotásaikat a Mária Úton szerzett 2016-os élményeiket és emlékeiket.

 

Pályázat leírása és menete:
A pályázók legfeljebb 5 darabsaját maguk által készített digitális felvétellel nevezhetnek, melyeknek teljes felhasználási jogával rendelkeznek. A pályázatra beküldhető képeknek minimum 8 megapixel nagyságúaknak kell lenniük, a fotók hosszabbik oldala minimum 1600 pixel. Formátum: JPG.

A fotókat 2016. december 1-től 2017. január 31. éjfélig várjuk a info@mariaut.hu e-mail címre.

A nevezéshez szükséges megadni a Pályázó teljes nevét, lakhelyét (települését) és a fotó címét!

I.Helyezett nyereménye: 2 fős buszos kirándulás a Mária Úton, Mária Út könyv és térképek
II.Helyezett nyereménye: Mária Út póló, könyv és térképek
III.Helyezett nyereménye: Mária Út könyv és térképek

 

A pályázaton való részvétel ingyenes, nevezési díj, regisztrációs díj nincs!

Pályázatok elbírálása:
A beérkezett pályázatokat a Kiíró által létrehozott zsűri bírálja el; 1-3. helyezett kerül kiválasztásra. A nyertes képek készítőit a zsűrizést követően e-mailben értesíti a Mária Út Közhasznú Egyesület.

A pályázaton való részvétel hiányosságáért/hibájáért, a megküldés sikertelenségéért, az internetes rendszer lassúságért, leállásáért a Kiíró nem vállal felelősséget. A határidő után beérkezett, hiányos, a kiírásnak nem megfelelő pályázatokat nem áll módunkban figyelembe venni a pályázatok elbírálásakor. A benyújtást követően hiánypótlásra nincs lehetőség.

A Pályázaton résztvevő személyek:
A Pályázaton részt vehet minden nagykorú, cselekvőképes személy, amatőr fotós, kivéve a Mária Út Közhasznú Egyesület dolgozói és családtagjaik, illetve a Pályázat szervezésében vagy lebonyolításában esetlegesen közreműködő természetes személyek, illetve jogi személyek tulajdonosai, vezetői tisztségviselői, alkalmazottai és mindezek közeli hozzátartozói.

Szerzői jogi és adatvédelem:
A Kiíró a pályázati anyagból összeállított kiállítás népszerűsítése érdekében a képeket térítés nélkül elhasználhatja a szerző nevének feltüntetésével, a kiállítás anyaga később elérhető lesz a Mária Út Közhasznú Egyesület webes felületein.

A Pályázó a pályázaton való részvétellel hozzájárul, hogy a Kiíró a pályázatra beküldött fotóit külön díjazás nélkül saját kiadványaiban felhasználhassa a verseny zárása után is, azonban köteles a szerző nevének feltüntetésére.

A pályázati anyag beküldése igazolja, és tanúsítja, hogy a pályázaton részt vevő elfogadja a jelen részvételi feltételeket és a beküldött felvételek a pályázó szellemi termékei, ezért korlátozás nélkül, szabadon teljes körű joggal rendelkezik felettük, valamint a fotók felett harmadik személy semmilyen jogokkal nem rendelkezik, a képeken esetleg látható személy személyiségi jogait nem sérti. A pályázó, a pályázaton való részvételével tudomásul veszi, hogy a fotók bemutatásával okozott bármely személyiségi és szerzői jogsértésekért minden felelősség a Pályázót terheli, beleértve a jogsértéssel bekövetkező anyagi felelősséget is.

Pályázó a pályázaton való részvétellel kifejezetten hozzájárulását adja ahhoz, hogy személyes adatait a Kiíró a pályázat lebonyolítása céljából a vonatkozó törvényi rendelkezéseknek megfelelően kezelje, és azt díjmentesen és jogszerűen felhasználják, és a lebonyolítás illetve a nyeremény felhasználása érdekében azt harmadik félnek e célból átadja. Pályázó a pályázaton való részvétellel hozzájárulását adja ahhoz, hogy a nyertes nevét, és lakóhelye városának nevét, helyezését és nyereményét a Kiíró az internetes honlapján nyilvánosságra hozza.

A pályázó 2017. január 31-ig bármikor visszavonhatja részvételét, egy a lenti e-mail címre küldött levéllel.

A pályázat szervezője fenntartja a jogot, hogy előzetes bejelentés nélkül módosítsa a pályázat feltételeit, ill. a lebonyolítás menetét, határidejét.

fotós